Τα συγκεκριμένα μπισκότα με σοκολάτα και βρώμη είναι απλά στην παρασκευή τους , με πλούσια και έντονη γεύση σοκολάτας που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Μία δοκιμή θα σας πείσει.
- Χρόνος Προετοιμασίας10 λεπτά
- Χρόνος Μαγειρέματος13 λεπτά
- Συνολικός Χρόνος23 λεπτά
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 180γρ. αλεύρι
- 125γρ. κουβερτούρα
- 125γρ. μαργαρίνη
- 2 κ.σ. βρώμη
- 2 κ.σ. μέλι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
1
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη μαργαρίνη μαζί με το μέλι και τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε με μία μαρίζ.
2
Αφού λιώσουν, τα ρίχνουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το αλεύρι και τη βρώμη. Ανακατεύουμε και σχηματίζουμε μικρές μπαλίτσες.
3
Παίρνουμε ένα μικρό ταψί απλώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα μπισκότα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 13 λεπτά περίπου.
- Όταν τα βγάλουμε από τον φούρνο τα μπισκότα, θα είναι μαλακά. Τα αφήνουμε 10 με 15 λεπτά να κρυώσουν.
- Την κουβερτούρα δεν τη λιώνουμε ποτέ απευθείας στη φωτιά επειδή μπορεί να καεί. Η θερμοκρασία πρέπει να ανεβαίνει σταδιακά και η σοκολάτα να μην έρχεται σε απευθείας επαφή με την πηγή της θερμότητας. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε μπεν μαρί.