Vegan μπισκότα με κακάο και φουντούκια

by on
vegan μπισκότα με κακάο και φουντούκια

vegan μπισκότα με κακάο και φουντούκια

Νόστιμα τραγανά και γευστικά vegan μπισκότα με κακάο και φουντούκια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Συνοδέψτε τον καφέ σας με αυτα τα υγιεινά μπισκότα. Γρήγορα στη παρασκευή τους με πλούσια γεύση κακάο. Μια δοκιμή θα σας πείσει. ( Η συνταγή βγάζει γύρω στα 10 μεγάλα μπισκότα.)

  • Χρόνος Προετοιμασίας8 λεπτά
  • Χρόνος Μαγειρέματος17 λεπτά
  • Συνολικός Χρόνος25 λεπτά

    ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

    • 60 γρ. φουντούκια αλεσμένα
    • 50 γρ. βρώμη αλεσμένη
    • 30 γρ. αλεύρι ολικής
    • 60 γρ. κακάο
    • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
    • 50 γρ. μαργαρίνη
    • 1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

    1

    Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αλεσμένα φουντούκια, την αλεσμένη βρώμη, το αλεύρι ολικής, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.

    2

    Λιώνουμε τη μαργαρίνη και ρίχνουμε μέσα και το σιρόπι σφενδάμου.

    3

    Ανακατεύουμε τα υγρά με τα στερεά υλικά μας και φτιάχνουμε τα μπισκότα μας.

    4

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 17 λεπτά.

    Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε λίγη τριμμένη κουβερτούρα πάνω από τα μπισκότα πριν τα βάλετε στον φόυρνο.

    Ακολουθήστε με στο Instagram για να ενημερώνεστε για ότι καινούργιο ανεβαίνει στο Mermaid's Blog.

    Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published.