Μία πολύ ωραία και υγιεινή επιλογή για πρωινό είναι ο χυλός βρώμης με φράουλες και φουντούκια (Porridge). Οι φράουλες και η σοκολατα ταιριάζουν απόλυτα και δίνουν τη γλύκα που χρειάζεται. Το ινδοκάρυδο δίνει μία διαφορετική υφή στο χυλό. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Η συνταγή είναι για 1 μερίδα.
- Χρόνος Προετοιμασίας5 λεπτά
- Χρόνος Μαγειρέματος3 λεπτά
- Συνολικός Χρόνος8 λεπτά
- Μέθοδος Μαγειρέματος
- Κατσαρόλα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Για τον χυλό
- 2 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 50 γρ. βρώμη
- 260 ml γάλα
- 15 γρ. μαύρες σταφίδες
- 15 γρ. σπασμένα ωμά φουντούκια
- 25 γρ. μέλι
- 40 γρ. φράουλες
Topping
- τριμμένη μαύρη σοκολάτα 70%
- φράουλες
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
1
Μέσα σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και το τοποθετούμε σε ένα μάτι με χαμηλή φωτιά.
2
Βράζουμε τον χυλό για περίπου 2 λεπτά και αποσύρουμε. Γαρνίρουμε με φράουλες και τριμμένη σοκολάτα.