Νόστιμα μπισκότα με αλεύρι ολικής άλεσης και λιναρόσπορο. Εύκολη συνταγή με απλά υλικά. Μικροί και μεγάλοι δεν θα σταματήσουν να παίρνουν μπισκότα από το μπολ.
- Χρόνος Προετοιμασίας10 λεπτά
- Χρόνος Μαγειρέματος10 λεπτά
- Συνολικός Χρόνος20 λεπτά
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 200γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 1 κ.σ. κανέλα
- 4 κ.σ. μέλι
- 8 κ.σ φυσικό χυμό πορτοκάλι
- 50 γρ. κουβερτούρα
- 2 κ.σ. σταφίδες
- 3 κ.σ. λιναρόσπορο
- 60 ml ελαιόλαδο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
1
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο, το μέλι και ανακατεύουμε.
2
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι ολικής ,το λιναρόσπορο, τη κανέλα, τη κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τις σταφίδες.
3
Ανακατεύουμε με το χέρι μας μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
4
Φτιάχνουμε πλατιά μπισκότα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που έχουμε πρώτα απλώσει μία λαδόκολλα.
5
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 10 λεπτά.