Βάφλες με 3 είδη αλευριού

by on
βάφλες

Οι βάφλες είναι τόσο χορταστικές, νόστιμες και εύκολες στην παρασκευή τους. Στη συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιώ 3 διαφορετικά είδη αλευριού και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Δοκιμάστε τες και στείλτε μου τα δικά σας αποτελέσματα. (Η συνταγή βγάζει 3 βάφλες.)

  • Χρόνος Προετοιμασίας5 λεπτά
  • Χρόνος Μαγειρέματος15 λεπτά
  • Συνολικός Χρόνος20 λεπτά

    ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

    • 350 ml γάλα
    • 2 αυγά
    • 70 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
    • 70 γρ. αλεύρι ολικής
    • 70 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
    • 1 βανιλίνη
    • 1/2 κ.γ. μπέκιν πάουντερ

    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

    1

    Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με τα γάλα. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αλεύρια, το μπέικιν και τη βανιλίνη. Αναμειγνύουμε καλά.

    2

    Λαδώνουμε την προθερμασμένη μας βαφλιέρα με ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μείγμα μας μέχρι να καλύψει το πάτο. Ψήνουμε μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.

    3

    Σερβίρουμε με φρούτα εποχής μέλι και ότι άλλο επιθυμούμε.

    Ακολουθήστε με στα social media και αν φτιάξετε τη συνταγή στείλτε μου φωτογραφία.

    Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published.