Τα συγκεκριμένα σοκολατάκια αμυγδάλου είναι τα πιο νόστιμα και πιο υγιεινά που έχετε δοκιμάσει. Με λίγα υλικά, μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας σοκολατάκια. ( Η συνταγή βγάζει 18 μικρά τεμάχια .)
- Χρόνος Προετοιμασίας10 λεπτά
- Χρόνος Μαγειρέματος5 λεπτά
- Συνολικός Χρόνος15 λεπτά
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 90 γρ. αμυγδαλοβούτυρο
- 90 γρ. σοκολάτα με στέβια ή σοκολάτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο (70% + )
- 75 ml μέλι
- 10 γρ. τριμμένο αμύγδαλο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
1
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε μέσα το αμυγδαλοβούτυρο, το μέλι και το τριμμένο αμύγδαλο.
2
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες.
3
Μόλις κρυώσει, φοράμε γάντια και σχηματίζουμε μικρές μπαλίτσες.
4
Διατηρούνται στο ψυγείο.
Μήπως εννοείται 100 γρ. αμύγδαλα?
Όχι, 10 γρ. Φυσικά, άμα θέλετε προσθέστε παραπάνω.