Μους σοκολάτας με αβοκάντο και φράουλες

by on

Μία άκρως γευστική εκδοχή της μους σοκολάτας. Δεν το περίμενα ότι το αβοκάντο  θα έδενε τόσο αρμονικά με το κακάο και τις φράουλες. Έχει γίνει το αγαπημένο γλύκισμα. (Η δοσολογία βγάζει γύρω στις 4 μερίδες.)

  • Χρόνος Προετοιμασίας5 λεπτά
  • Χρόνος Μαγειρέματος5 λεπτά
  • Συνολικός Χρόνος10 λεπτά

    ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

    • 2 ώριμα αβοκάντο
    • 60 γρ. μαύρη σοκολάτα
    • 8 κ.σ. κακάο
    • 8 κ.σ. μέλι
    • 200 γρ. φράουλες
    • 30 ml νερό

    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

    1

    Με ένα μαχαίρι κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και βγάζουμε το κουκούτσι τους. Με ένα κουτάλι βγάζουμε τη σάρκα και τη βάζουμε στο μπλέντερ μας.

    2

    Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μαύρη σοκολάτα και τις φράουλες σε κομμάτια. Χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.

    3

    Προσθέτουμε το κακάο, το μέλι και το νερό. Χτυπάμε μέχρι να διαλυθουν τελείως τα υλικά μας. 

    4

    Σερβίρουμε σε μικρά μπολ ή ποτηράκια. Διατηρείται στο ψυγείο.

    Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published.